fbpx

Corporate Fashion

YOUR TAILOR BEDRIJFSKLEDING OP MAAT

Your Tailor is gespecialiseerd in de productie & levering van maatpakken en casual outfits op maat voor dames en heren. Ons assortiment bevat een brede collectie waarin o.a. colberts, blazers, gilets, broeken, chino’s, rokken, blouses, polo’s, overhemden, sweaters, jassen en body-warmers zijn opgenomen.

Wij leveren representatieve bedrijfskleding en promotionele kleding. Waarbij wij de kleding verzorgen voor receptie- en showroompersoneel, horeca- en hotelpersoneel, kleding voor op de beurs, TV Shows, artiesten, evenementen, concerten en filmproducties maar ook t.b.v. vertegenwoordigers en groepen van verenigingen en (sport)clubs.

Functionele knoopsgaten, zakken, contrasterende stiksels of speciale voeringen. Het zijn essentiële details die je outfit persoonlijk en uniek maken.

MET DE KLEDING VAN YOUR TAILOR STEELT U DE SHOW

De ervaring die wij hebben opgedaan bij het maken van kleding stuurde Your Tailor richting het aanbod van Corporate Fashion, Bedrijfskleding en kleding met een Promotioneel karakter. Wij weten inmiddels als geen ander wat het belang en effect is van de juiste kledingkeuze binnen de show- en bedrijfswereld. Bedrijfskleding is meer dan alleen een outfit die tijdens werkuren gedragen wordt. Bedrijfskleding is een waardevol en onmiskenbaar onderdeel van uw bedrijfsidentiteit. Met Corporate Fashion haalt u meer rendement uit uw medewerkers en draagt bij aan een positieve visie op uw bedrijf of organisatie.


Positionering en presentatie
‘Goed passende bedrijfskleding’ versterkt de professionele uitstraling van uw organisatie. Doordat uw werknemers eenheid uitstralen. Daarmee bouwt u niet alleen op teamspirit en eenheid binnen uw eigen personeel maar werkt u ook aan het opbouwen van vertrouwen naar bezoekers, consumenten en gasten.

Door de juiste combinatie te vinden tussen modellering, pasvorm, stofkeuze en afwerkingsdetails slagen wij er altijd in een gepaste collectie met u samen te stellen. Door jarenlange ervaring, weten wij hoe belangrijk kwaliteit en pasvorm voor u zijn. Eigentijdse, klassieke, stijlvolle en functionele kledinglijnen zijn het resultaat waarmee u laat zien waar uw bedrijf voor staat.


Specifieke wensen
Bent u op zoek naar representatieve bedrijfskleding of Corporate Fashion? Neem dan contact met ons op. Door het vaak specifieke en originele karakter bent u gebaat bij een deskundig advies op het gebied van stijl, modellen, stoffen, kleuren en mogelijkheden. Afgestemd op uw specifieke wensen en eisen doen wij u een passend aanbod.

Meer weten? Neem dan contact op met Robin, hij staat voor je klaar met deskundig advies!

“I don’t have dreams.
I have goals!”

HARVEY SPECTER - SUITS

YourTailor werkt uitsluitend op afspraak.
 Wil je een afspraak bij jou thuis, bij je op kantoor of bij ons in Leusden?
 Onze personal tailors staan voor je klaar op een tijd en locatie die jou het beste uitkomt.

DIRECT BORDUREN

Directe borduring geeft een exclusieve uitstraling. Is wasecht, slijtvast en chemisch te reinigen. Your Tailor beschikt over een productielijn met moderne borduurmachines. Uw logo, tekst, of afbeelding wordt met direct borduren een plaatje. U kunt kiezen uit meer dan 30 kleuren. In onze ontwerpstudio maken wij de borduring voor u op maat doormiddel van de laatste borduursoftware.

KLEDING VERMAAK SERVICE

Nog niet toe aan een nieuwe outfit? Aanpassen kan ook. Een correctie in de taillering of een broekspijp wat langer of korter maken? Wij maken uw favoriete kledingstuk weer tiptop in orde! Op afspraak komen wij naar u toe en bespreken hoe u het kledingstuk gerestyled of ge-tuned wilt hebben.

STOMERIJ SERVICE

Uw bedrijfskleding op een milieuvriendelijke (GreenEarth) methode gereinigd, zorgvuldig geperst en weer in vorm gebracht? Voor het reinigen van uw mooie bedrijfskleding bent u bij Your Tailor aan het juiste adres. Wij halen & brengen uw te reinigen kledingstukken.

“I’m gonna make him an offer
he can’t refuse”

MARLON BRANDO - THE GODFATHER

Scroll to Top