fbpx

Shirts op maat

Shirts by Robin

"Een Maatblouse of Maathemd laten aanmeten"

Onze maathemden & maatblouses onderscheiden zich door pasvorm en kwaliteit tot in het detail, daarmee onderscheidt jij jezelf van de massa en laat je zien dat jij kiest voor kwaliteit. We bieden een zeer ruime stofkeuze voor zowel Business- als Casual shirts en blouses. Twee keer per jaar presenteren aan onze onze bestaande klanten de nieuwe en ook tijdelijke stoffencollecties.

De stoffen die wij gebruiken voor het maken van onze hemden en blouses zijn veelal van biologische katoen. Dat betekent dat bij de teelt van de  katoen wordt geen gebruik gemaakt van chemicaliën en wordt er handmatig geplukt. In de tropen groeit de katoenplant het hele jaar door, wanneer zij niet wordt ontbladerd. De bekendste zijn Egyptische SEKEM katoen en Sea Island Katoen

Een shirt dat aansluit op jouw wensen, lichaam en persoonlijkheid.

Creëer een shirt of blouse dat je zit als gegoten en steel de show.

Met onze maathemden en maatblouses hoef je jezelf nooit meer door confectiewinkels te worstelen.

Kies je voor een maathemd of maatblouse van YourTailor dan krijg je een hemd of blouse dat jouw persoonlijkheid onderstreept, met hoog draagcomfort en je uitstraling verbetert.

Je wilt toch kleding die bij jou past; bij jouw wensen, eisen en persoonlijkheid. Maar je wil ook een hemd of blouse dat je als
gegoten zit en daarbij comfortabel, duurzaam & uniek is.

We begrijpen hoe een maathemd of maatblouse valt en in elkaar zit en kunnen je daarom optimaal adviseren over comfort en draaggemak.

 

We combineren graag jouw creativiteit en onze kennis om tot een fraai eindresultaat te komen.

Daarom kunnen wij je helpen bij het ontwerpen, opmeten en creëren van een maatshirt of maat blouse die volledig bij jouw past.
Naast een perfecte pasvorm, vinden we stijl en details belangrijk.

Immers: als je dan iets moois en unieks laat maken, moet het ook helemaal bij jou passen. Met het kiezen van je kraag, sluiting, manchetten, stiksels, knopen, eventueel borstzakken kun naar hartenlust je eigen hemd of blouse samenstellen.

Uiteraard houden we rekening met het gebruik van je hemd of blouse.  Een mooi maatshirt is immers om te dragen! Bovendien vertellen we je precies wat je ’t best kunt doen om zo lang en optimaal mogelijk te genieten van je eigen creatie.

Onze werkwijze in 3 stappen:

1 STOF- EN MODELKEUZE

Shirts by Robin

Je kunt kiezen uit een ruime collectie stoffen. Van business classics tot casual shirting en daarnaast voeren we ook zomer en winter collcties.

We hebben naast linnen , Two Ply katoenstof  van verschillende weving  die eenvoudig , makkelijk en prettig te strijken is. Uiteraard hebben wij ook strijkvrije stoffen.

Uiteraard adviseren wij je graag over de dikte, glans, en de kreukherstellendheid.

2 METEN IS WETEN

Natuurlijk is het zo dat de stof of weving belangrijk is, maar wat een hemd of blouse favoriete maakt wordt ook bepaald door de taillering, de pasvorm en details in de boord.

Een shirt dat je maat heeft, hoeft nog niet goed te zitten. Maar waar ligt dat aan? En als het te strak zit, hoe komt het dan dat een maat groter het óók niet is? 

Hoe strak jouw maathemd of -blouse wordt gesneden, bepalen we aan de hand van jouw lichaamsmaten en je wensen. We nemen voor een maathemd of blouse ruim 20 maten.

Samen met jouw bepalen we onder meer de getailleerdheid, details van de boord, de mouwlengte en de breedte van de schouders

3 MAAKPROCES

Shirts by Robin

Onze hemden en blouses worden in Europa op duurzame wijze gemaakt van de fijnste stoffen en zijn van uitmuntende kwaliteit.

De manier waarop een stof is geweven is bepalend voor de eigenschappen van een overhemd. De kwaliteit van een hemd of blouse heeft in feite niets te maken met de soort weving.

Iedere hemd of blouse wordt volledig naar jouw persoonlijke wensen gemaakt:
van pasvorm en samenstelling tot stof en van fournituren tot stiksels.

Circa drie weken na het inmeten zijn de maathemden of maatblouses klaar om te dragen.

"Fashion is what you buy.
Style is what you do with it"

NICKY HILTON

YourTailor werkt uitsluitend op afspraak.
 Wil je een afspraak bij jou thuis, bij je op kantoor of bij ons in Leusden?
 Onze personal tailors staan voor je klaar op een tijd en locatie die jou het beste uitkomt.

Scroll to Top