fbpx

Trouwpak Bloemendaal

Trouwpak laten maken in Bloemendaal

prijs maatpak kosten

Bent u op zoek naar een trouwpak in Bloemendaal?

Onze thuisbasis is centraal gelegen in Doorn. Hier bent u van harte welkom maar Your Tailor bezoekt u ook op locatie, afspraken kunnen ook gemaakt worden bij u thuis in Bloemendaal!

Your Tailor is specialist in trouwpakken, voor zowel de bruid als de bruidegom.

Of u als bruidegom in een heren trouwpak of als bruid in een dames trouwpak gaat trouwen u wil natuurlijk een perfecte verschijning zijn. De liefde van je leven trouwen is een speciale dag die je nooit wilt vergeten. Trouwen is iets prachtigs, je trouwpak wil je dan misschien wel een tikkie spectaculair.

Uiteraard geheel afgestemd op de kledingkeuze van uw partner, het thema én of de locatie van uw huwelijksdag.

De sensatie van een op maat gemaakt trouwpak is onschatbaar.

Bij Your Tailor weten we hoe moeilijk het is om een trouwpak te vinden dat echt bij u past. Immers: een mooi pak bestaat niet alleen uit stoffen en stiksels. Een pak wordt pas mooi als de pasvorm, kwaliteit en afwerking kloppen.

Maakt u een afspraak met Your Tailor, dan kunt u rekenen op onze volledige aandacht.

Uw bruiloft is tenslotte toch One Of A Kind!

Stuurt ons een bericht via afspraak maken
of belt ons op: +31 6 55 173 868

Bij ons stelt u uw trouwpak samen zoals u dat zelf wil tot in de kleinste details en het succes is gegarandeerd.

Wanneer u een trouwpak gaat kopen heeft de keuze uit een standaard confectie pak, dit heeft als voordeel dat het direct beschikbaar is en als nadeel dat u het zult moeten doen met zoals het pak is, u kunt uw persoonlijke wensen er niet in kwijt.

Bij het creëren van uw eigen trouwpak valt er veel te kiezen: Welke stijl spreekt u aan? Welke stof heeft uw voorkeur?

U kunt ook een trouwpak laten maken, dit is natuurlijk niet direct klaar maar u kunt hier uw persoonlijke wensen kenbaar maken welke wij tot uitvoering zullen brengen.

Voor hetzelfde geld als een confectiepak, heeft u een maatpak dat mooier zit, prettiger draagt en van uitmuntende kwaliteit is. Denkt u eens aan een moderne of klassieke uitstraling of aan details als knoopsgaten, zakken, stiksels of een speciale voering.

Zowel de keuze voor de uitvoering, de details als het opmeten van uw lichaam kost tijd. Die nemen we dan ook ruim voor u.

Bij Your Tailor staan wij u bij in het maken van uw keuzes voor het perfecte trouwpak

Overtuigd van ons vakmanschap?

Scroll to Top