fbpx

Referenties

Referenties van Your Tailor

WAT ANDEREN ZEGGEN

Een groot aantal tevreden klanten gingen u reeds voor. Lees hieronder enkele reacties.

“I hired Robin first time in 2009 when I worked in the Netherlands. Robins exceptional taste for style and his perfectionism makes him stand out from several tailors charging some time quadruple Your Tailor prices. I have continued to contact Robin whenever I need a suit and he has never let me down ( even though I now live in the UK ). I strongly recommend Robin and I am sure that you will find Robins exceptional quality both affordable and timeless.”

Daniel Arques

Board Member bij Brahmaki AB

“Robin is een vakman met bezieling voor zijn vak. De pakken worden persoonlijk opgemeten en Robin komt bij je langs wanneer het jou het beste uitkomt. Deskundig advies en een prachtig resultaat.
De volgende pakken staan alweer in bestelling”

Toppers in Concert

Factor 12

“Robin verzorgt al enkele jaren mijn kostuums, overhemden e.d. Hij komt gewoon thuis om op te meten, stoffen te bekijken, knopen, snit e.d. Altijd goed advies. Robin heeft nog nooit teleurgesteld. Kortom Your Tailor is mijn Personal Tailor.”

Edo Haitsma

Pijnacker - Nootdorp

“In de afgelopen jaren kom ik op diverse plaatsen Robin tegen. Altijd goed gekleed. Het voorbeeld voor heren om er goed gekleed en bij de tijd door het leven te gaan. Je zou Robin een kleermaker kunnen noemen, dat benaderd zeer dicht de waarheid. Echter Robin is veel meer. Hij adviseert naar wat u werkelijk nodig heeft, past en meet en vervolgens laat het pak, overhemd of pantalon keurig en van goede materialen tot wasdom komen. De kleding die ik van Robin heb mogen kopen zitten als gegoten en zijn oersterk. Ik raad u aan om bij de volgende aankoop van uw kleding eerst Robin te raadplegen. U zult er verstelt van staan...”

Walrick Halewijn

Amersfoort

“Ik woon in Utrecht en werk in Amsterdam, via Internet vond ik YourTailor die van uit Leusden naar mij toekwam in Amsterdam. YourTailor is MyTailor geworden, geweldig mooie stoffen en Robin heeft een goeie kijk op hoe een dames pak moet zijn.”

Desiree Janssen

Utrecht

“Van de zomer een maatpak en overhemd bij Your Tailor gekocht. Ik moet zeggen ben zeer deskundig geholpen en een maatpak is inderdaad een stuk beter. Het volgende maatpak en overhemden zal ik zeker weer via Robin bestellen.”

Rudi Dupper

Partner bij inTechrity B.V.

“Prachtige dames-smoking laten maken. Met de ondersteuning en begeleiding van Robin kregen we een goed beeld van hoe de damessmoking zou gaan worden. Toen het klaar was om te passen, overtrof het zelfs de verwachting.”

Christine Versteyne

Hilversum

“Ik heb Robin van Your Tailor leren kennen als een vakkundig professional met een enorme passie voor zijn vak. Robin Schmidt is voor mij het voorbeeld van een Personal Tailor. Hij luistert goed, vat samen, denkt creatief mee en komt zijn afspraken na. Bovendien doet Robin geen concessies aan kwaliteit. Vakwerk voor een alleszins redelijke prijs.”

Maurice Hilferink

Owner at I Progress Training & Coaching

“Je merkt aan alles dat Robin werkelijk bezield is voor zijn vak. Hij weet tijdens het aanmeten een ontspannen atmosfeer te creëren waardoor ik dit als een plezier heb ervaren. Na aflevering stelde het nieuwe pak mij verre van teleur. Het is zonder twijfel het fijnste pak dat ik ooit gedragen heb. Klasse!”

Hans Peter Smits

Customer Director at Schuberg Philis

“Robin is a real professional tailor who thinks along with his customer. He has a lot of patience to come up with the best result possible.”

Joost Nauta

Owner at Sprit in Motion Amsterdam

“Robin is een vakman en werkt met persoonlijke aanpak aan uw maatpak en hemd. Snel geleverd tegen een reële prijs!”

Maarten Jonges

Owner MJ WORKS | Directeur Stichting GeefGoed

ZELF ERVAREN HOE EEN PAK VAN YOUR TAILOR ZIT?

Neem dan contact op met Robin.

Scroll to Top